Nihat Hatipoğlu çileden çıktı! Gelen soru karşısında çok sinirlendi, ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında çok

Ramazan ayına özel alarak yayınlanan ve çok beğeni toplayan Nihat Hatipoğlu, sunuculuğunu yaptığı programda çileden çıktı. Kendisine gelen ve merak edilen soruları cevaplayan Nihat Hatipoğlu canlı yayında öyle bir soru aldı ki...

Her sene Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programını ekranlara getiren ATV, tüm dikkatleri üzerine topluyor. Reytingleri oldukça yüksek olan bu program özellikle iftara ve sahura saatler kala en çok izlenen programlardan biri oluyor. Programda Nihat Hatipoğlu birçok dini konu hakkında izleyenleri bilgilendiriyor. Seyircilerden gelen soruları da cevaplandıran Nihat Hatipoğlu, her sene farklı bir soruyla karşılaşıyor. 

İlginç sorular sorulan programda Nihat Hatipoğlu ise gelen sorular karşısında en makul ve mantıklı cevabı veriyor. Ülkemizde etkisini gösteren koronavirüs salgınından dolayı seyircisiz bir şekilde sunulan programda canlı bağlantılar gerçekleşiyor ve bu canlı bağlantılarla birçok izleyici merak ettiği tüm sorulara yanıt buluyor.

Nihat Hatipoğlu programına, Bitlis'ten bağlanan Gönül Aklemiz isimli kadın ise herkesi şoka soktu. Nihat Hatipoğlu ise sorulan soru karşısında sinirden ne diyeceğini bilemedi ve resmen çileden çıktı. Ne diyeceğini şaşıran Nihat Hatipoğlu ise seyircilere gelen soruyla birlikte büyük bir şok yaşattı.

"Benim babam tüm kardeşlerime beddua ediyor. Alışkanlık haline getirmiş. Bedduası kabul olur mu?" sorusunu yönelten kadın, herkesin şaşırmasına neden oldu. Bunun üzerine Nihat Hatipoğlu ise “Kardeşleriniz bedduayı hak edecek bir şey yaptı mı? Huzursuzluktan ötürü her önüne beddua ediyorsa ama siz babanıza karşı iyiyseniz o bedduanın bir kıymeti yok” sözlerini dile getirdi.

Sözlerini "Bir beddua yapıldığında beddua dolaşırmış. Beddua, arıyor arıyor bulamıyor. Çünkü senin kardeşin bedduayı hak etmiyor. Ne olur biliyor musunuz? Beddua geri döner döner döner kim beddua etmişse onu döner bulur. Onun için bedduayı kimseye yapmayın. Hak etse bile onu Allah'a bırakın. Baban yanlış yapıyor.” diyerek sürdüren Hatipoğlu izleyicilerin beğenisini kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!