Nihat Hatipoğlu'na ilk sahurda gelen soru sosyal medyada gündem oldu! "Umut verip..."

Ramazan ayı ile beraber Nihat Hatipoğlu da programlarına başladı. Ramazan'ın ilk sahurunda Hatipoğlu'na gelen "Sevip de sevilmemenin, ümit verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Ramazan ayı süresince milyonları ekran başına kilitleyen Nihat Hatipoğlu ilk sahur programını yapmış oldu. ATV'de her yıl ekrana gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na her yıl gelen sorular gündem oluyor.

Bu yıl ekranda olan Nihat Hatipoğlu'na gene çeşitli sorular yağdı. Genç bir hanım meşhur ilahiyatçıya sahurda "Sevip de sevilmemenin günahı nedir? Umut verip de yarı yolda bırakmanın günahı nedir" diye sorunca sosyal medyada gündem oldu.

Nihat Hatipoğlu bu soruya "Kötü niyetle başlanmışsa ümit verdiyse günahtır. Ama iyi niyetlidir bakar karakterde farklılıklar vardır senin yolun sana benimki bana diyorsa sorun yok. İstismar etmek niyetiyle ise günahtır. Öyle ise uzak dur, gerçi 'karpuz değil hocam içini göremiyorum' diyeceksin... Ama bence bir görüşmede bile birkaç soruda insanların karakterini anlamakta zorlanmazsınız" yanıtını verdi.

Genç kadının sorusu sosyal medyada onlarca kere kez paylaşıldı ve "Aşkolog Nihat Hatioğlu", "Konuş hocam kızın içi yanmış", "En oldukça merak ettiğim sual gelmiş" yorumları yapılmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı