Nihat Hatipoğlu'nun ne kadar kazandığı ortaya çıktı! Programdan kazandığı ücret dudakların uçuklamasına n

ATV ekranlarının başarılı programlarından biri olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar yapımı seyircilerin dikkatlerini üzerine çekiyor. Nihat Hatipoğlu'nun başarılı sunumuyla sahur ve iftar gibi zamanlarda ekranlar başından reytingleri kırıyor.

Uzun bir süredir tartışma konusu olan ve dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programından yaklaşık olarak iki yıl önce 600.000 lira aldığı iddia edilmişti. Hatipoğlu çıkan bu iddialara ise ‘’20 yıldır Keçiören’de aynı evde oturuyorum. Villam, havuzum hatta evimin önünde yağmur yağınca içine su dolan bir çukurum bile yok. 600 bin lira kazandığım iddiası da yalan’’ sözlerini dile getirmişti.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar 2021 sezonunda ise dikkatler yine Nihat Hatipoğlu'nun ne kadar kazandığı yönünde oldu. Sevilen sunucunun kazancı hakkında iddialar ise havada uçuştu. Sosyal medya kullanıcıları ise "Ne kadar kazanıyorsa kazansın sonuna kadar hak ediyor" sözlerini dile getirdi.

Ramazan ayı boyunca ekranlara gelen ve ilginç sorulara cevap veren Hatipoğlu'na en son "Uzaylılar Müslüman mıdır?" sorusu sorulmuş ve bu soruya çok şaşırarak; "Uzayda kimse var mı ki, bilmiyoruz ki. Uzayda bir hayat olmuş olsaydı bu konuda net bir şey söylemek doğru değil. Kur-an'ı Kerim net bir şey söylemediği için" cevabını vermişti.

Nihat Hatipoğlu ne kadar kazanıyor?

Bir haber sayfasının kaynağına ve iddiasına göre; pandemiden dolayı etkilenen ve seyircisiz program yapan Nihat Hatipoğlu aylık olarak 500 bin lira kazanıyor. 2019 yılında 600 bin lira kazandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun bu yıl kazandığı kazanç ile ilgili tahminler ise dikkatleri üzerine topladı

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!