Nihat Kahveci, Montella'nın kadro tercihine isyan etti: Oyuna bile almadı

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, maçta eksik olan gollere dikkat çekerek, stoperlerin performansını övdü.

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, karşılaşmayı Kontraspor’a değerlendirdi.

Kahveci, maçla ilgili olarak "Eksik olan gollerdi. Keşke 3-0 veya 4-0 diyebilseydik. Şahsen ben mutluyum," şeklinde konuştu. 

Takımın stoperleri Merih Demiral ve Abdülkerim Bardakcı'nın performansını öven Nihat Kahveci, "Cengaver gibi oynadılar. Abdülkerim oyun kurulumunda inanılmaz paslar attı," dedi. 

Arda Güler hakkında ise, "Daha fazlasını beklerdim fakat sarı karttan sonra tedirginlik başladı. Zemin de ağırdı," sözlerini sarf etti.

Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nun zeminini eleştiren Kahveci, "Ama stadyumdaki atmosfer muhteşemdi. Samsunspor'un bu zeminde bu kadar puan toplaması başarı. Tebrik ediyorum," dedi.

Son olarak, Vincenzo Montella'nın Semih Kılıçsoy'a süre vermemesini eleştirerek, "Montella, Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş. Oyuna bile almadı. 'Siz ortalığı yıktınız fakat bakın ben oynatıyorum' diyebilirdi. Ben Semih'e üzülüyorum," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.