Nihat Kahveci'den Galatasaray yönetimine çağrı: 'Heykelini dikin'

Galatasaray'da Okan Buruk'un Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönme isteği üzerine Nihat Kahveci önemli değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da Okan Buruk'un, Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönme isteğini açıklaması yankı bulmaya devam ediyor. Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Muslera'ya uygun bir teklif yapılması durumunda kalabileceğini belirterek Galatasaray yönetimine de bir çağrıda bulundu.

Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Muslera hakkında değerlendirmelerde bulundu. Okan Buruk'un Muslera ile ilgili yaptığı açıklamanın, deneyimli kalecinin üzerindeki baskıyı hafifletmek amacıyla yapıldığını ifade etti. Nihat Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

"Her futbolcunun bir sona ulaşacağı ve 'Artık ben bırakıyorum' diyeceği bir dönem gelecektir. Muslera bu sezon biraz daha agresif görünüyor. Young Boys maçından sonra bu agresiflik iyice arttı. Özellikle ikinci maçta gol sevinci yaşayan bir futbolcuya tekme atmasını Muslera gibi bir kaleciden beklemiyorum; sonuçta kendisi her takım taraftarınca sevilen bir isim.

Okan Buruk'un Muslera ile ilgili bu açıklamayı yapmasının, kalecinin üzerindeki baskıyı almak amacı taşıdığını düşünüyorum. Sonuçta 7 şampiyonluğu var. Muslera gidiyorsa heykelini diksinler. Bu yıl iyi ya da kötü oynasa bile, heykelinin dikilmesi gerekir.

38 yaşında… Diyelim ki Galatasaray, sezon sonunda 2.5-3 milyon euro teklif etti; o durumda Muslera kalabilir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.