Nihat Kahveci'nin Zorbay Küçük sözleri gündem oldu: "Evden yönetsin"

Beşiktaş, Süper Lig'de Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, hakem Zorbay Küçük'e sert eleştiriler yöneltti, iki penaltı kararını tartıştı ve Rafa Silva'nın korunması gerektiğini vurguladı.

Beşiktaş, Süper Lig'de Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, zorlu mücadeleyi değerlendirirken hakem Zorbay Küçük'e sert eleştiriler yöneltti. 

Kahveci, Zorbay Küçük'ün VAR uyarısıyla iki kez penaltı noktasını gösterdiği pozisyonlar hakkında, "Mert Günok risk aldı, Thiam ise akıllı davrandı. Bence bu bir penaltı. Tayfur Bingöl'ün Semih Kılıçsoy'a yaptığı da penaltı. Zorbay Küçük bundan sonra atandığında evden de yönetebilir. VAR'dan ben de izleyip veririm; gözünün önünde ya!" şeklinde isyan etti.

Ayrıca Rafa Silva'ya yapılan fauller hakkında da görüşlerini paylaşan Kahveci, "Dünyada yıllardır Messi'yi, Mbappe'yi koruyorlar. FIFA da bunu istiyor. Faul yapılabilir ama kötü niyet varsa 4-5 maç ceza verilmesi gerekiyor. Rafa Silva, geldiğinden beri fark yaratan bir oyuncu. 'Aman Silva'ya dokunmayın' demiyorum, ama kasti faullerde bu tür oyuncuları korumak lazım. Silva sakatlansa, Beşiktaş yarıştan kopabilir." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.