Nilgün Belgün’den tartışma yaratan klibe ilişkin açıklama

Türk tiyatrosunun duayen isimleri geride bıraktığımız gün oyuncu Nilgün Belgün'ün organize ettiği bir projede yer almış ve Dünya Tiyatro Günü ile

Nilgün Belgün'ün organize ettiği, Dünya Tiyatro Günü ile ilgili Cumhurbaşkanlığı adına hazırlanan bir klip oyuncular arasında tartışma sebebi oldu.

Türk tiyatrosunun duayen isimleri geride bıraktığımız gün oyuncu Nilgün Belgün'ün organize ettiği Dünya Tiyatro Günü ile ilgili hazırlanan bir projede boy gösterdi. Klibin sonunda çıkan Cumhurbaşkanlığı logosunun ardından, projede yer alan isimlerden Haldun Dormen, Suna Keskin, Nevra Serezli ve Göksel Kortay açıklamada bulunarak klibin Cumhurbaşkanlığı için hazırlandığını bilmediklerini söylediler.

NİLGÜN BELGÜN'DEN AÇIKLAMA

Konunun muhattabı Nilgün Belgün sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. “Bugün çıkan haberlerle ilgili yaptığım ilk ve son açıklamamdır! Bu projede bize destek veren tüm tiyatrocu dostlarıma tekrardan teşekkür ediyorum. Unutmayın Sanat Varsa Hayat Var” notunu düştüğü açıklamasında Belgün şu ifadeleri kullandı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.