Nintendo Switch fiyatı düşüyor!

Nintendo bu yıl içerisinde Switch Pro modelini duyurmayı planlıyor. Yeni konsolun satışa sunulmasıyla birlikte Nintendo Switch fiyatı düşüyor. İşte detaylar.

Nintendo yeni nesil Switch konsolu için tam anlamıyla geri sayıma geçti. Sızdırılan raporlara göre yeni Switch modeli E3 2021 öncesinde tanıtılacak. Switch Pro ismiyle tanıtılacak olan model daha güçlü bir işlemci ve OLED ekran desteğiyle gelecek. Konsolun tasarımı ise Switch ile birebir aynı olacak.

El modunda 720p verecek olan yeni Switch modeli TV’ye bağlandığında ise 4K çözünürlük desteği sunacak. Bu sayede bazı yeni nesil oyunların da yeni Switch modeli için gelebileceği ön görülüyor.

Peki eski Switch modeline ne olacak? Hali hazırda üretimi devam eden Switch modelinin üretimi durdurulacak ve piyasada sadece Switch Lite ve Switch Pro satışı devam edecek.

Nintendo’nun yeni Switch modelini 300 dolar fiyatıyla satışa sunacağı tahmin ediliyor. Yani hali hazırda satışta olan Switch ile aynı fiyattan gelecek. Bu doğrultuda raflarda kalan eski Switch modellerinin de 50 dolar ucuzlaması ve 250 dolardan satılması bekleniyor.

Elbette bu durum şimdilik bir söylenti aşamasında. E3’e fazla bir zaman kalmadığını göz önüne alırsak, bahse konu fiyat indiriminin de önümüzdeki iki hafta içerisinde netleşeceğini söyleyebiliriz.

Eğer şu aralar yeni bir Switch almayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizi tavsiye ederiz.

Şimdi de Sedat Peker Coin çıktı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!
İnternette bu şifreleri kullanıyorsanız geçmiş olsun!
Instagram'dan Bazı İçeriklere Sınırlama Geldi! Paylaşımları Görmek İçin İzin Verilmesi Gerekiyor!
Casper'dan Türkiye'de Bir İlk: Yeni Nirvana X600 ve X700'de Intel Series 1 İşlemciler!