Nisan 2024'te Türkiye'de Sigaraya Zam: En Pahalı Winston Sigarası 69 TL Oldu

Nisan 2024'te Türkiye'de sigara fiyatlarına zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı, Winston grubuna zam yapıldığını duyurdu. En pahalı sigaranın fiyatı 69 TL'ye yükseldi. En ucuz sigara ise 58 TL oldu.

Nisan 2024'te Türkiye'de sigara fiyatlarına zam yapıldı, Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş Winston grubuna zam geldiğini duyurdu. Yapılan zam sonrası en pahalı Winston sigarasının fiyatı 69 TL'ye yükseldi, en ucuz ise 58 TL oldu. Bu zam haberleri, sigara tüketenlerin ve toplumun genelini etkileyen önemli bir gelişme olarak yansıdı.

2024 Nisan ayında Türkiye'de sigara fiyatlarına zam yapıldı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, Winston grubuna zam geldiğini duyurdu. Aybaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, önceden duyurduğu 1-10 Nisan arasında yapılacak zam beklentisinin seçim sonrası gerçekleştiğini belirtti. Zam oranı ise 9 TL oldu, yani 10 TL yerine 9 TL zam uygulandı. Bu zam haberleriyle birlikte sosyal medyada da yeni fiyat listeleri paylaşılmaya başlandı.Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar da zamlı sigara fiyatlarını paylaşarak Winston grubunun en pahalı ve en ucuz sigarasının fiyatlarını açıkladı. Buna göre, en pahalı Winston sigarasının fiyatı 69 TL'ye yükselirken, en ucuzunun fiyatı ise 58 TL oldu.Bu gelişme, sigara tüketenlerin ve toplumun genelini etkileyen bir durum olup, sigara piyasasında fiyat değişiklikleriyle birlikte tüketici alışkanlıkları ve sağlık üzerindeki etkileri de göz önünde bulundurulmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
17 Mayıs 2024 güncel döviz fiyatları
TÜİK yılın ilk çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı
Merkez Bankası Enflasyon Tahminini Açıklayacak: Emekliler İçin Zam Beklentisi Yükseliyor
'Hazırlığınızı yapın' diyen İslam Memiş, gram altında dip ve zirve iki rakam verdi