Nisan'ın ortasında beklenmedik bir şekilde o ilde beyaz bir örtü oluştu!

Nisan ayının ortasında, beklenmedik bir şekilde kış mevsiminde yağmayan kar, o ilin beyaz örtüsü altında kaldı. Bu sıradışı yağış, çevreyi bembeyaz bir manzaraya bürüyerek görenleri şaşırttı. İşte o anlara dair görüntüler...

Nisan ayının gelmesiyle birlikte, tüm kış boyunca beklenen ancak gelmeyen yağışlar nihayet gerçekleşti. Bazı illerimizde beyaz bir örtüyle kaplanırken, bu manzara görenleri şaşırttı. Yağışın ardından kısa sürede her yer beyazlar içinde kaldı.

KIŞ MEVSİMİNDE GELMEYEN İLKBAHARDA GELDİ

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları, bugün için sık sık fırtına ikazları yaparak halkı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen uyarılar doğrultusunda ülkenin batı kesimlerinde gök gürültülü fırtına etkisini gösterdi. Fırtına saatlerinde şiddetli rüzgarlar ve yağışlar yaşanırken, bazı iller beyaz bir örtüyle kaplanarak kar yağışına maruz kaldı.

O İLLERİMİZ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Türkiye'de kış boyunca yağmayan kar, ilkbahar mevsiminin ortasında beklenmedik bir şekilde gerçekleşti ve ülke gündemine oturdu. Fethiye TV tarafından paylaşılan görüntülerde, Muğla ve Denizli illerinde kar yağmasa da, gök gürültülü fırtınanın etkisiyle oluşan yoğun dolu yağışı beyaz bir örtüyle sonuçlandırdı. Bu beklenmedik manzara, sosyal medyada şaşkınlıkla karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı