Nissan'dan Ağustos’a Özel Çifte Kampanya! İndirimler ve Avantajlar Sizleri Bekliyor

Nissan Türkiye, ağustos ayında da otomobil alıcılarına büyük avantajlar sunuyor. Şirket, gelişmiş güvenlik teknolojilerini (GSR2) içeren yeni modellerini cazip fiyatlarla tanıttı. Bu kampanya, güvenlik ve ekonomik değer arayan tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

NISSAN TÜRKIYE'DEN AĞUSTOS AYINA ÖZEL BÜYÜK KAMPANYALAR

Nissan Türkiye, ağustos ayında otomobil alıcılarına cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şirket, C-SUV segmentinin popüler modeli Nissan Qashqai ve şehir hayatının dinamik temsilcisi Nissan Juke için dikkat çekici kampanyalar açıkladı.

QASHQAI'DE 100 BİN LİRA NAKİT DESTEĞİ

Ağustos ayına özel olarak Nissan Qashqai’de çeşitli donanım seviyelerine göre nakit alım desteği sunuluyor. Modelin hafif hibrit ve "e-POWER" versiyonları, dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan 1018 kilometreye kadar menzil sunuyor. Bu versiyonlarda, 100 bin lira nakit alım desteği kampanyası geçerli. Bu fırsat, hem yakıt tasarrufu hem de uzun menzil avantajı arayan kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlıyor.

JUKE'DA İKİ KAMPANYA BİR ARADA

Şehir içi kullanım için ideal olan Nissan Juke, ikonik sarı rengiyle dikkat çekiyor. Haziran ayında Türkiye tanıtımı yapılan model, konfor ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımıyla beğeniliyor.

Yeni Juke’un N-Sport donanım paketinde çarpıcı tasarım detayları ve GSR2 ile zorunlu kılınan güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor. Ağustos ayında Nissan Juke için iki kampanya bir arada sunuluyor: Tekna donanım seviyesinde 100 bin lira nakit alım desteği ve 240 bin liraya 12 ay %0 faizli kredi imkanı bulunuyor. Platinum, N-Design, N-Sport ve Platinum Premium donanım seviyelerinde ise 100 bin lira nakit alım desteğine ek olarak 150 bin liraya 12 ay %0 faiz avantajıyla araç sahibi olma fırsatı sunuluyor.

GÜVENLİK VE TEKNOLOJİDE YENİ STANDARTLAR

Nissan Türkiye, GSR2’nin zorunlu kıldığı gelişmiş güvenlik teknolojilerini tüm yeni araç modellerine entegre ediyor. Bu teknolojiler, güvenli sürüşü artırırken, mevcut modellerin güvenlik özellikleri de sürekli olarak güncelleniyor.

Nissan’ın ağustos kampanyaları, hem Qashqai hem de Juke modellerinde geniş bir fiyat ve finansman avantajı sunuyor. Daha fazla bilgi almak ve bu fırsatlardan yararlanmak için Nissan bayilerini ziyaret edebilirsiniz

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.