Nokta'dan çok tartışılacak 'Reza patladı' kapağı!

Daha önce yaptığı 'Şehit tabutu önünde Erdoğan selfiesi' ve 'Türkiye'de iş savaşın başlangıcı' kapakları nedeniyle toplatılan Nokta dergisi, Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasının ardından yine çok konuşulacak...

Daha önce yaptığı 'Şehit tabutu önünde Erdoğan selfiesi' ve 'Türkiye'de iş savaşın başlangıcı' kapakları nedeniyle toplatılan Nokta dergisi, Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasının ardından yine çok konuşulacak bir kapatla çıktı. Dergi kapağında  'Reza patladı' yer aldı.

Taksim'de IŞİD'in geçrkleştirdiği bombalı saldırı sonrası vatandaşların yarıaya kadar kapalı dükkanın kepengi arasından dışarıyı izlemesi olay olmuştu. Dergi kapağında Reza Zarrab ile rüşvet ilişikisi bulunduğu iddiası sonrası istifa eden 4 bakan Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Egemen Bağış'ın Reza Zarrab'ın gözaltı fotoğrafı altında bulunduğu ve korktukları görülüyor.

Zarrab'ın tutuklanması sonrası 4 eski bakanın yaşadıkları korku ile İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı sonrası vatandaşların yaşadıkları korkunun benzetilmesi nedeniyle tepki çeken Nokta'nın kapağı, yaratıcılık konusunda ise tartışma götürmez şekilde olayı özetlemiş.

İşte Nokta'nın bu haftaki kapağı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!