Norveç Prensesi Martha, alkol markası yüzünden davalık

Son dakika.. Norveç Prensesi Martha Louise hakkında, Kraliyet unvanını kullanarak piyasaya cin markası sürdüğü gerekçesiyle soruşturmaya mahkûm edildi. Norveç Prensesi Martha Louise'e, Oslo Handverksdestilleri (OHD) şirketi aracılığıyla piyasaya sürdüğü özel bir cin nedeniyle..

Norveç Prensesi Martha Louise'e, Oslo Handverksdestilleri (OHD) şirketi aracılığıyla piyasaya sürdüğü özel bir cin nedeniyle dava açıldığı açıklandı.

Gelecek ay evlenecek olan Kraliçe Martha ve nişanlısı Durek Verrett'in ortak projesi, Norveç Sağlık ve Refah Bakanlığı Sağlık ve Sosyal Yardım Dairesi'nin radarına yakalandı.

Gelecek ay Norveç'in Geiranger kentinde dört günlük bir düğünde Amerikalı iş adamı Durek Verrett ile evlenecek olan kraliçenin, kraliyet unvanını iş hayatında kullanması yasaklandı.

Çift, kendi adlarını kullanan ve etikette unvanına atıfta bulunan bir düğün cini piyasaya sürdüğü için eleştirildi.

Tavşan, mavi ve siyah tasvirli cinin etiketinde şu yazıyor: "Bu cini Prenses Märtha Louise ve Durek Verrett'in Ağustos 2024'te Geiranger'daki düğünü için yarattık."

Martha iki yıl önce kraliyet ailesindeki görevinden ayrılacağını ve Hollywood'da "şaman" olarak bilinen Verrett ile nişanlandığını duyurmuştu.

Norveç Kralı V. Harald, Martha'nın iş hayatında kullanmadığı sürece kraliyet unvanını koruması gerektiğine karar verdi.

Çiftin düğünü 29 Ağustos'ta UNESCO Dünya Mirası listesindeki Geirangerfjord'da gerçekleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.