Norveçli futbolcu Saeter İsrail takımının transfer teklifini reddetti

Rosenborg'un Norveçli futbolcusu Ole Saeter, Maccabi Haifa'dan gelen 10 milyon kronluk transfer teklifini, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları nedeniyle reddetti. Saeter, "Hesabıma kanlı para girmesini istemiyorum. Değerler, paradan daha önemlidir," ifadelerini kullandı.

Rosenborg'un Norveçli futbolcusu Ole Saeter, Maccabi Haifa'nın kendisi için yaptığı 10 milyon kronluk transfer teklifini, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları gerekçesiyle reddetti. Bu karar, futbol dünyasında değerlerin ve insan haklarının önceliğini vurgulayan önemli bir mesaj olarak dikkat çekti.

Rosenborg'un Norveçli futbolcusu Ole Saeter, İsrail ekibi Maccabi Haifa'dan gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı.

Norveç devlet televizyonu TV2'nin haberine göre, İsrail Premier Ligi'nde transfer dönemi sona yaklaşırken Maccabi Haifa, Saeter için Rosenborg'a 10 milyon kron bonservis teklifi yaptı.

Saeter, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları nedeniyle bu teklifi reddettiğini ifade ederek, "Hesabıma kanlı para girmesini istemiyorum," dedi. Ayrıca, İsrail kulübü 500 milyon dolar bile teklif etse bu teklifi kabul etmeyeceğini belirten Saeter, "Paradan çok değerler önemlidir. İnsan hakları ihlalleriyle anılan bir ülkeden gelen teklifi kabul edemem," diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.