Nostradamus ve Baba Vanga'nın bu seneki kehanetleri açıklandı!

16. yüzyılda yaşamış olan Fransız astrolog Nostradamus, Avrupa'nın "acımasız savaşlara" sürükleneceğini belirtmiş ve bunun yanında "eski veba, düşmanlardan daha kötü olacak" ifadesini kullanmıştır.

Ünlü kehanet sahipleri Baba Vanga ve Nostradamus'un 2025 yılı için Avrupa'da ölümcül bir savaş öngördüğü iddiaları gündemde. Dailymail'de yer alan habere göre, 16. yüzyılda yaşamış olan Fransız astrolog Nostradamus, Avrupa'nın "acımasız savaşlara" sürükleneceğini belirtmiş ve bunun yanında "eski veba, düşmanlardan daha kötü olacak" ifadesini kullanmıştır.

Baba Vanga ise 1996 yılında vefat eden bir medyum olarak, İran ve İsrail arasındaki gerginliğin artışı ile ilişkilendirdiği 3. Dünya Savaşı kehanetinde bulunmuştur. Vanga, 2025'te Avrupa'da bir çatışmanın patlak vereceğinden ve bunun kıta halkını "yıkacağına" dair endişelerini dile getirmiştir. Vanga'nın bazı tahminlerinin doğru çıkması, onu komplo teorisyenleri arasında popüler hale getirmiştir. Asıl adı Vangelia Pandeva Dimitrova olan Baba Vanga, Makedonya'daki bir çiftlikte büyümüş ve 12 yaşında görme yetisini kaybetmiştir. Daha sonra Tanrı'nın ona geleceği görme yeteneği verdiğini iddia etmiştir.

Baba Vanga'nın kehanetleri arasında Rusya'nın Ukrayna'yı işgali, 11 Eylül saldırıları, Çernobil felaketi ve Koronavirüs salgını gibi olaylar da yer almaktadır. Ayrıca, Vanga 1979'da Rusya'nın dünya üzerindeki egemenliğinden ve Vladimir Putin'in "Dünyanın Efendisi" olacağından bahsetmiştir. Barack Obama'nın ABD'nin ilk siyahi başkanı olacağını, ancak aynı zamanda sonuncusu olacağını öngörmesi de dikkat çekici bir tahmindir. 2017 yılında Avrupa'nın var olmayacağını söylemesi ise hatalı bir kehanet olarak kaydedilmiştir.

Nostradamus ise 1503-1566 yılları arasında yaşamış ve 5079 yılına kadar her yıl için kehanetlerde bulunmuştur; bu tarihte dünyanın sonunun geleceğini öngörmüştür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.