NOW TV'de sürpriz bir ayrılık daha yaşandı! Dizi artık ekranlarda yer almayacak

NOW TV ekranlarında yayımlanan bir dizi için final kararı alındığı yönündeki iddialar gündeme geldi. Kaynaklara göre, kanal yönetimi bu final kararının arkasında kesin bir duruş sergiliyor.

NOW TV, izleyicileri şok eden bir final kararı aldı. Seyircilerin tepkilerine rağmen kanal yönetimi bu karardan vazgeçmedi. Kadrosunda dikkat çekici isimlerin bulunduğu "Kötü Kan" dizisi, final yapıyor.

Reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyen dizinin final yapacağı iddiası doğrulandı. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "Kötü Kan," güçlü oyuncu kadrosuna rağmen izleyicilerden beklenen ilgiyi göremedi.

Cuma günleri NOW ekranlarında yayınlanan dizide Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi tanınmış isimler yer alıyor.

SON BÖLÜMDE ÇAKILDILAR

M. Çağatay Tosun'un yönettiği dizinin yayınlanan son bölümü, tüm izleyicilerde 2.34, AB'de 1.63 ve ABC1'de 2.89 reyting elde etti. Dördüncü bölümdeki düşük reytingler sonrasında, dizinin geleceği beşinci bölüme kaldı.

Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kötü Kan dizisinin yerine geçecek yeni dizi belirlendi.

Dizinin final yapması durumunda yerine, "Gizli Bahçe" dizisinin geleceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.