Numara gerçek çıkmıştı: Netflix, Squid Game'de kullanılan telefon numarasını kaldırıyor

Dijital yayın platformu Netflix, Güney Kore yapımı 'Squid Game' dizisinde kullanılan ve gerçek olduğu ortaya telefon numarasının bulunduğu sahnede değişiklik yapılacağını açıkladı.

Dijital platform Netflix’in rekor kıran Kore yapımı dizisi Squid Game’de görünen cep telefonu numarası, Güney Kore’de yaşayan bir kadının çıktı. Kadının dizi çıktığından bu yana sürekli arandığını açıklaması üzerine Netflix, o sahneyi yeniden düzenleyeceğini açıkladı.

BBC’de yer alan habere göre, Squid Game dizisinde karakterlerin oyuna katılmak için aramaları gereken numaranın gerçek bir telefon numarası olduğu ortaya çıkmıştı.

Numaranın sahibi, Kim Gil-young sürekli arandığını ve mesajlar aldığını söyleyerek bu durumun hayatını zorlaştırdığını vurguladı. Gil-young, 10 yıldır kullandığı cep numarasından son günlerde 4000 numara silmek zorunda kaldığını söyledi.

Kadının durumu Netflix’e bildirmesinden sonra platformdan yapılan açıklamada "Prodüksiyon şirketiyle birlikte, sahneleri düzenleyeceğiz. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz" denildi.

Başrollerinde Lee Jung-jae ve Park Hae-soo ikilisinin yer aldığı ve uluslararası bir git haline gelen "Squid Game"in hikâyesi; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı