Nur Cemaati imamı, Erdoğan'ı darbe ile tehdit etti!

İstanbul Beylikdüzü Müftülüğü’ne bağlı Hz. Hamza Camii’nde görevli olan ve Nur Cemaati üyesi olduğu iddia edilen bir imam sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile Erdoğan'ı darbe ile tehdit etti.

İstanbul Beylikdüzü Müftülüğü’ne bağlı Hz. Hamza Camii’nde görevli olan ve Nur Cemaati üyesi olduğu iddia edilen Selahattin Yurtlu isimli imam sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile Erdoğan'ı darbe ile tehdit etti.

Oda TV'den Fethi Yılmaz’ın haberine göre Yurtlu, “Takip edecekler mazgallardan girecekler, en derin odana kadar girecekler, hepsini çözecekler Allah’ın izniyle. Hiç kurtuluşun yok. Asker ağam gelince yarelerim iyi olur! Asker ağam seni izliyor asker ağam! Sen bu vatanı sahipsiz mi zannettin! Bu saatten sonra bunların yanında olan hiçbir insan kurtulamaz. Hiçbir tanesi kurtulamazlar. Aklı olan tövbe etsin kaçsın evine. Allah nurunu tamamlayacaktır” diyen Yurtlu, sözlerinin devamında, “Bu üstadımızın bir ihbarıdır. Orduda bir nur var ileride inkişâf edecek diyor. Nur nedir? Röntgen şua gibidir. Her şeyi görüyor. Sana bakınca anlıyor seni. Bu nur ileride inkişaf edecek. Ordu milletle ittihad edecek. Birleşecek. Omuz omuza verecek. Adalet-i hakikiyeyi temin edecek. Alem-i İslam’ı güldürecek. Adaleti temin etmek nedir? Sahte iş yapanları cezalandıracak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'