Nurcular arasında 'evet', 'hayır' kavgası

Nurcuların yayın organı Yeni Asya gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, bugünkü yazısında “Kemalizmi'' küfür olarak kullanıp kendilerini hedef alan AKP’li Nurcuları hedef aldı.Kazım Güleçyüz, “Cadı avında...

Nurcuların yayın organı Yeni Asya gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, bugünkü yazısında “Kemalizmi'' küfür olarak kullanıp kendilerini hedef alan AKP’li Nurcuları hedef aldı.

Kazım Güleçyüz, “Cadı avında ipler kimin elinde?'' başlıklı yazısında son KHK ile ihraç edilen akademisyenlere ilişkin “Saray bağlantılı kimi tetikçileri bile şaşırtan son KHK ve eşzamanlı bu rapor, süreçte başka derin bir iradenin daha mı devreye girdiği sualini gündeme getirdi'' ifadelerini kullandı.

“Bu gidişata ''dur’ diyecek demokratik bir iradeye duyulan ihtiyaç had safhada'' diyen Kazım Güleçyüz, “hayır'' dedikleri için “linç edildiklerini'' öne sürerek şunları yazdı:

“KEMALİSTLERİN ELE GEÇİRDİĞİ ''NURCU’ KILIĞINDAKİ MÜFTERİ PROVOKATÖRLER''

“Biz ''evet’ tercihi yapacaklara bir şey demedik ve demeyiz. Ama ''hayır’ sinyali verdik diye hemen linç harekâtına hedef olduk. Yazıklar olsun! Biz hakkın, hukukun, hürriyet ve demokrasinin yanındayız. Ve bundan dolayı hem Kemalistlerin, hem ''baltanın sapları’nın hedefiyiz. Ne gam...''

AKP’li Nurcuları hedef alan Kazım Güleçyüz, “Kemalistlerin ve maşalarının ele geçirdiği ''Nurcu’ kılığındaki müfteri provokatörleri şahs-ı manevîye ve mahkeme-i kübraya havale ediyoruz'' diye yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!