Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor

Beşiktaş, Alman devi Borussia Dortmund'un teknik ekibinde yer alan genç teknik adam Nuri Şahin'i hedefliyor. Siyah-beyazlılar, Şahin ile temas kurduğunu duyurdu. Yeni teknik direktör arayışında adı öne çıkan isimlerden biri.

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarında sürpriz bir ismi gündemine aldı. Alman devi Borussia Dortmund'un teknik ekibinde yer alan genç yetenek Nuri Şahin, siyah-beyazlılar tarafından hedefleniyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre, Beşiktaş yönetimi, Şahin ile temas kurdu ve durumunu değerlendiriyor. Şahin'in Beşiktaş'a geçmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Bu gelişme, Beşiktaş'ın yeni teknik direktör arayışlarında dikkat çeken bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ocak ayında Antalyaspor'dan ayrılan ve Alman devi Borussia Dortmund'un teknik ekibine katılan Nuri Şahin, şimdi Türkiye'ye geri dönüyor. Ancak, yeni durağı herkesi şaşırtıyor.

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile ayrıldıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlayacağını duyurmuştu. Ancak, teknik adam arayışları sürerken Beşiktaş, rotayı Almanya'ya çevirdi.

Bu sezon 5 farklı teknik direktörle çalışarak tarihlerinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekip, Alman devi Borussia Dortmund'un teknik ekibinde yer alan 35 yaşındaki genç teknik adam Nuri Şahin'i hedefledi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Nuri Şahin ile temasa geçti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın Nuri Şahin ile temas kurduğunu iddia etti. Sabuncuoğlu, paylaşımında "Beşiktaş, Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile iletişime geçti ve genç teknik adamın durumunu sordu. Türk teknik direktör listesinin başında Nuri Şahin bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Tarafların kısa süre içinde tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Genç teknik adamın Beşiktaş'a geçmeye sıcak baktığı ileri sürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!
Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor
Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!