Nuri Şahin, Dortmund'ta Ferdi Kadıoğlu Transferi İçin Harekete Geçti

Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti. Şahin'in, Antalyaspor döneminden beri takip ettiği genç oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmeler başlıyor. Ancak Fenerbahçe, Kadıoğlu'nu takımda tutma konusunda kararlı.

Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti, ancak sarı-lacivertlilerin oyuncuyu takımda tutma kararlılığı göz önünde bulunduruluyor.

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde final oynayarak büyük başarı elde eden Edin Terzic'in beklenmedik bir şekilde takımdan ayrılmasının ardından Nuri Şahin'i yeni başantrenör olarak göreve getirdi. Genç teknik direktör, takımı güçlendirmek için gözünü Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na çevirdi.

Nuri Şahin'in Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemden beri Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ettiği ve Dortmund forması altında görmek istediği belirtiliyor. Ancak bu transfer için Fenerbahçe ile müzakerelerin başlaması gerekecek. Ferdi Kadıoğlu, başta Arsenal olmak üzere Napoli, Stuttgart, Ajax gibi takımların da ilgisini çekmiş durumda ancak Dortmund'un bu transferi gerçekleştirmesi için 30 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yapması gerekecek.

Son gelişmeler, Fenerbahçe'nin kadrosunu korumak ve Ferdi Kadıoğlu'nu takımda tutma konusunda kararlı olduğunu gösteriyor. Yeni teknik direktör Mourinho'nun da bu yönde bir tutum benimsediği ve genç oyuncunun geleceğinin sarı-lacivertli forma altında şekilleneceği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.