Nuri Şahin havalara uçtu! Son dakika!

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’in getirildiğini açıkladı. Bundesliga ekibinden sürpriz haber gelmiş oldu! Son dakika haberine göre Borussia Dortmund teknik direktörü görevine gelen isim Nuri Şahin!

Alman devi Borussia Dortmund, teknik direktör Edin Terzic'in istifasının ardından hızlı bir karar aldı.

Dortmund, Terzic'in yardımcısı Nuri Şahin'in takım menajeri olarak atandığını duyurdu.

Nuri Şahin ile 30 Haziran 2027 tarihine kadar sözleşme imzalandı.

DORTMUND YETKİLİSİ AÇIKLANDI


Kulüp duyurusunda ''Nuri Şahin, BVB'nin teknik direktörü olacak! "Kariyeri boyunca siyah-beyazlılarda 274 resmi maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 30 Haziran 2027 tarihine kadar geçerli sözleşme imzaladı."

''BÜYÜK ONUR''

Nuri Şahin sözleşmeyi imzaladıktan sonra şunları söyledi: "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmaktan büyük onur duyuyorum. Bana gösterdikleri güvenden dolayı kulübün tüm sorumlularına teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki görevimi sabırsızlıkla bekliyorum. "İlk günden itibaren mümkün olan en iyi başarıyı yakalamak için her şeyi büyük bir enerji ve tutkuyla yapıyoruz. Nuri Şahin, formasıyla forma giyerek 1 Almanya Bundesliga, 1 Almanya Kupası, 2 Almanya Süper Kupası ve 1 İspanya La Liga şampiyonluğu yaşadı." , 1 Hollanda Kupası, 1 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ve 1 Almanya 4. Lig Batı Kupası.

Antrenörlük kariyeri boyunca sadece Antalyaspor'u çalıştıran Nuri Şahin, Dortmund'la yeni macerasının heyecanını yaşıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.