Nuri Şahin'den Jose Mourinho sözleri: 'Çok şiddetliydi'

Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin, Jose Mourinho'dan edindiği dersleri paylaştı. Mourinho'nun devre arası konuşmalarını unutamayacağını belirten Şahin, oyuncular arasındaki sorunlara da değinerek, "Üst düzey bir takım olarak her yerde kazanmalıyız" dedi.

Dortmund'un sezon başlangıcında teknik direktörlüğe getirilen eski milli futbolcu Nuri Şahin, yeni görevine dair açıklamalarda bulundu. Şahin, Dortmund'daki efsanevi günlerinden sonra bu pozisyona geçiş yaparken, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'dan edindiği deneyimlere de değindi.

Şahin, Mourinho hakkında şunları söyledi: "Jose Mourinho'nun devre arası konuşmalarını asla unutmayacağım. İlk yarıda bir teknik direktörün maç kazandığını bizzat gözlemledim. Bu deneyim çok özeldi, özellikle de ilk yarıda işler yolunda gitmediğinde. Duygular genellikle doğruyu ortaya çıkarır, bazen de oldukça sert olabilir."

Nuri Şahin, 2011 yılında Dortmund'daki etkileyici performansının ardından Real Madrid'e 10 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak İspanya'daki günleri pek parlak geçmeyen Şahin, daha sonra Liverpool ve tekrar Dortmund'a geçiş yaptı.

Dortmund'daki bazı oyuncuların kendisinden şikayetçi olduğuna dair iddialara da yanıt veren Şahin, "Üst düzey bir takım olarak her yerde kazanmalıyız. 3 günde bir oynamaya alışık olmayan oyuncular var. Emre Can henüz formunun zirvesinde değil. Evet, o kaptan ama hiyerarşi performansı korumaz demiştim. Sabitzer ise onu koyduğum pozisyonda oynamak istemedi. Ancak kararı koçun vereceğini biliyorum. Benim için bu durum önemli değil; sonuçta haklıyım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.