Nuri Şahin’den şaşırtan Real Madrid kararı: Hiç olmamıştı!

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Real Madrid maçı öncesinde dikkat çeken bir karar aldı. Alman basını, bu kararı "Bu daha önce hiç olmamıştı" şeklinde duyurdu.

Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta maçında yarın Real Madrid ile karşılaşacak olan Borussia Dortmund'da teknik direktör Nuri Şahin, Alman basınında şaşkınlık yaratan bir karar aldı. Bild Gazetesi'nde yer alan ve "Bu daha önce hiç olmamıştı" başlıklı habere göre, Dortmund, birinci sınıf bir deplasman maçı öncesinde rakip stadyumda antrenman yapmamayı tercih etti. 

Alman takımının son antrenmanını bu sabah kendi tesislerinde gerçekleştirdiği ve TSİ 16.00'da Madrid'e uçacağı belirtildi. Bu kararın arkasında, teknik direktör Nuri Şahin'in endişeleri olduğu ifade edildi. Şahin'in, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'in casuslarının olabileceğinden korktuğu ve bu nedenle maç taktiğinin ifşa olmaması adına son antrenmanı İspanyol takımının sahasında yapmak istemediği ileri sürüldü.

Haberde ayrıca, Nuri Şahin'in Real Madrid ve Bernabeu'ya aşina olduğu vurgulandı. Genç teknik direktör, futbolculuk döneminde 2011-2014 yılları arasında İspanyol takımında oynamıştı ve bu süre zarfında Liverpool ile Borussia Dortmund'a kiralanmış, Real Madrid'de toplam 10 resmi maça çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.