Nurseli İdiz'den Seçil Erzan Göndermesi ve Samimi Açıklamalar!

Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından sıkça söz ettirmişti. İdiz, katılmış olduğu Armağan Çağlayan, programında hayatıyla ilgili bilinmeyenleri konuştu.. İşte Nurseli İdiz itirafları..

 

Nurseli İdiz, rol aldığı yapımlara yönelik yaptığı açıklamalar ve eleştirilerle her zaman başarısını gündemde tutuyor..

Kınalı Kar, Beyaz Yalanlar, Serseri Aşıklar, Yalan Dünya gibi birçok başarılı yapımda yer alan Nurseli İdiz Armağan Çağlayan'a konuştu. Özel hayatıyla ilgili de merak edilen bir soru varken, kendisine sorulan soruları da içtenlikle yanıtladı. 

İdiz, Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu yaptığı "Şimdi Aklım Olsaydı" adlı YouTube programına konuk oldu. Oyuncu, programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Maddi sıkıntılar nedeniyle bir süre gündem olan oyuncu, geçmişinden bahsetti.

Liseden mezun olduktan sonra İdiz, Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü'nde ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okudu. sorusuna şu yanıtı verdi: "İkisini de okumayı deneyeceğim ama yine de bu mesleği seçerdim."

İDİZ KARDEŞ DE PARAYLA İLİŞKİSİNİN HİÇBİR ZAMAN İYİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ!

Oyuncu, ünlüleri dolandırdığı gerekçesiyle cezaevine konuldu. Futbolculara ve iş adamlarına büyük kazanç vaadinde bulunan Seçil Erzan'a esprili bir şekilde değinerek devam etti.

İdiz, şunları söyledi: "Rakamlarla olan ilişkisini düşünürseniz Türkiye için çok daha büyük felaketlere sebep olurum. Seçil Erzan gibi olmazdım ama görüyorsunuz banka şubesi çöktü. Ne? Lider kim? Hemşirenin patronu o kesin" dedi.

Ünlü oyuncu, "Parayla aranız hiç iyi olmadı mı?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Evet. Bence bu bilinçaltı bir şey. Para kazanmaktan bahsediyordu.Suçluluk duygusu.Bütün bunlar kişisel gelişimde masaya yatırılıyor.Bu yüzden çok para kaybettim. Çünkü bilinçaltım "Nasıl bu kadar çok kazanıyorum?" diye sordu. Annemle babamın da parayla ilişkileri kötüydü. Paraları olduğunda çok harcıyorlardı, tasarrufları yoktu. "Babam da benim gibi iflas etti."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.