Nusret, "Beyrut'un Yıkımı"ndan sonra 'kolları sıvadı' : Türk Kızılayı ve Nusret'

Türk Kızılayı sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Nusret Gökçe'nin “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla uluslararası bir yardım çağrısında bulunduğunu duyurdu.

Türk Kızılayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nusret Gökçe'nin “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla uluslararası bir yardım çağrısında bulunduğunu ve Etiler Nusr-Et şubesinin bu akşamki tüm gelirlerini Lübnan’daki ihtiyaç sahipleri için Kızılay’a bağışlanacağını duyurdu.

Türk Kızılay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nusret Gökçe'nin "Biz Bir Aileyiz" sloganıyla Beyrut'a yardım kampanyası başlattığını ve Maradona, Drogba, NBA oyuncusu Boban, İlkay Gündoğan, Dr. Öz gibi çok sayıda ünlü isim destek verdiğini belirtti.

Türk Kızılay'ın açıklamaları şöyle;

Nusr-Et'te iyilik gecesi! Dünyaca ünlü Nusr-Et, Beyrut’ta meydana gelen talihsiz patlamanın ardından Lübnan’da yardım çalışmaları yürüten Kızılay ile “Biz Bir Aileyiz” sloganıyla uluslararası bir yardım çağrısında bulundu. Kampanyaya Maradona, Drogba, NBA oyuncusu Boban, İlkay Gündoğan, Dr. Öz gibi çok sayıda ünlü isim destek verdi. Nusr-Et, yaptığı çağrıya da ilk desteği kendisi verdi. Etiler Nusr-Et şubesinin bu akşamki tüm gelirleri Lübnan’daki ihtiyaç sahipleri için Kızılay’a bağışlanacak!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

1 Mayıs'ta gözaltına alınanlardan 182'si serbest bırakıldı
‘Gözünüz aydın bu da ama böyle gönderildi’
İnsanı üzen bir üçüncü dünya ülkesi fotoğrafı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Erdoğan'ın askerlerinin bir numarasıdır
İsmailağa kapılarını ilk kez gazetecilere açtı