Nusret’in Etiler şubesine silahlı saldırı yapıldı

Etiler'deki Nusret2 restoranına sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda herhangi bir ölü veya yaralı olmazken, saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı.

Etiler'deki Nusret'in sabah saatlerinde yaşanan saldırı, Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, içeride gece bekçisi bulunduğu sırada, kasklı 2 saldırganın motosikletle gelerek ünlü et restoranına silahlı bir saldırı düzenlediği bildirildi. Saldırıda herhangi bir ölü veya yaralı olmazken, saldırganlar olay yerinden motosikletleriyle kaçtılar. Gece bekçisinin ihbarı üzerine, polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Olay yerindeki inceleme ekibi, bölgede 11 adet boş kovan buldu. İş yerinde meydana gelen hasarın boyutu henüz belirlenmedi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Önceki bir olayla bağlantılı olarak, 24 Aralık 2023 tarihinde aynı restoranda valeler ile motosikletli saldırganlar arasında silahlı bir çatışma yaşandığı ortaya çıktı. Saldırıya karışan şüphelilerin tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!
Karşıyaka'da Sinek ve Haşerelere Karşı Özel Ekipler Göreve Başladı