Nusret'ten Köfteci Yusuf’a gönderme!

Gıda sektöründe skandallar sürüyor. Köfteci Yusuf'un köftelerinde domuz eti bulunmasının ardından sahibi Yusuf Akkaş, “Siyasi ilişkilerim olsa, dokunamazlar” dedi.

Gıda sektöründe yaşanan skandallar, tüketici güvenini sarsmaya devam ediyor. Son olarak, Köfteci Yusuf'un köftelerinde domuz etine rastlanması üzerine sahibi Yusuf Akkaş'ın açıklamaları ve ünlü restoran sahibi Nusret'in konuya ilişkin yaptığı gönderme, sektördeki tartışmaları alevlendirdi.

Gıda sektöründe yaşanan skandallar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Köftelerinde domuz etine rastlanan Köfteci Yusuf, bu duruma ilişkin bir videolu açıklama yapmıştı.

"SİYASİ İLİŞKİLERİM OLSA..."  


Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir şirket olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam, o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok kuvvetli gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı" ifadeleriyle dikkat çekti.

"KALİTE HİÇBİR ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR"


Dünyaca ünlü restoran sahibi Nusret, Köfteci Yusuf’a bir gönderme yapan bir video paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir; siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.