Nusret'ten Köfteci Yusuf’a Sert Gönderme!

Domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf’a ünlü şef Nusret’ten dikkat çekici bir gönderme geldi. Nusret'in Instagram paylaşımı, birçok yorum aldı ve tartışmaları alevlendirdi. İşte ayrıntılar…

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sonucunda ünlü köfte zinciri Köfteci Yusuf'un bazı ürünlerinde dana eti yerine domuz eti kullanıldığı belirlendi. Bu skandal, Türkiye'de büyük bir yankı uyandırırken, birçok müşteri Alo Fetva Hattı’nı arayarak bilmeden domuz eti yemenin günah olup olmadığını sordu. Bakanlık, Köfteci Yusuf'u 'Sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar' listesine alırken, işletme sahibi Yusuf Akkaş iddiaları reddetti.

Köfteci Yusuf’taki bu gelişmelere, ünlü kasap ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe’den de yanıt geldi. Nusret, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir. Siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" notunu ekleyerek, Köfteci Yusuf’a dolaylı bir göndermede bulundu. Bu paylaşım, sektörde dikkat çekici bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.