Nvidia GeForce 431.60 ile gelen yenilikler

Nvidia yeni oyunlar için güncellemeleri hızlı bir şekilde sunmaya devam ediyor. Ekran kartı üretici devi şimdi de Nvidia GeForce 431.60

Nvidia yeni oyunlar için güncellemeleri hızlı bir şekilde sunmaya devam ediyor. Ekran kartı üretici devi şimdi de Nvidia GeForce 431.60 sürücülerini yayınladı.

Nvidia GeForce 431.60 ile gelen yenilikler. Bu güncelleme ile Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot, Madden NFL 20 ve Metro Exodus’un ilk DLC’sine destek veriliyor.

Nvidia’nın geçtiğimiz günlerde tanıttığı RTX 20 Super serisi artık bu güncelleme ile resmi olarak destekleniyor. Oyunlardaki yırtılmaları engelleyen G-Sync özelliği bildiğiniz gibi AMD’nin FreeSync destekli monitörlerine de gelmişti. Bu güncellemeyle birlikte HP 24x, AOC AG272FCX6 ve AOC AG272FG3R monitörlerine bu destek ekleniyor.

Çift ekran kartı kullananlar artık Madden NFL 20’de SLI özelliğini kullanabilecek. Bunun yanında nView – 149.77, HD Audio Driver – 1.3.38.16, NVIDIA PhysX System Software – 9.19.0218, GeForce Experience – 3.19.0.107, CUDA – 10.1, Standard NVIDIA Control Panel – 8.1.940.0 ve DCH NVIDIA Control Panel – 8.1.954.0 sürümlerine yükseltiliyor.

Nvidia GTX 1080 kullanan laptop modellerinde SLI’da yaşanan ekran kırılma olayı, World of Warcraft Battle’daki sorunlar ve HDR özelliğinde yaşanan sorunlar bu güncelleme ile düzeltiliyor.

Jabra Elite 65t Bluetooth kulak içi kulaklık inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!