O belediye MHP’den CHP'ye geçmişti: O ürünün fiyatı 1 TL'ye düştü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde 74 yıllık bir bekleyiş sona erdi! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 1950 yılından beri kazanamadığı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazandı.

Manisa'da Su Sorunu Çözülüyor: Zeyrek'ten Vatandaşlara Müjde!

Seçim sürecinde Manisa'da en çok konuşulan konulardan biri olan su sorunu, yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in müjdesiyle çözüme kavuşuyor. Zeyrek, ilk iki ton suyun 1 TL olacağını ve sonraki kademelerde yüzde 30 indirim uygulanacağını duyurdu.

Eski Başkan Cengiz Ergün'ün alay ettiği vaat gerçeğe dönüşüyor. Zeyrek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği Manisa’da kimseyi ayırmadan eşit hizmeti herkese ulaştıracak, hemşehrilerimizin bizlere gereksinim duydukları her anda yanlarında olacağız." dedi.

Su faturalarında indirim haberi sadece bununla sınırlı değil. Zeyrek, kartlı sayaç uygulamasının da kaldırılacağını açıkladı.

Cemevlerine de müjde var!

Cemevleri resmi olarak ibadethane statüsünde olmadığı için, bu yerlerde su kullanım bedeli alınıyordu. Zeyrek, Alevi vatandaşların ibadethanesi olan cemevlerinden, camilerden ve mezarlıklardan alınmadığı gibi su kullanım bedelinin alınmayacağını da duyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kılıçdaroğlu, Suriye sınırını ziyaret etti
Adana Merkezli Sahte Altın Operasyonunda 13 Şüpheliden 10'u Tutuklandı
Antalya Finike'de Kreş Sahibinin Çocuklara Şiddet Uyguladığı Görüntüler Ortaya Çıktı
Batman'da İki Katlı Evden 20 Ton Çöp Çıkarıldı
Meteoroloji Raporu: Türkiye Genelinde Bulutlu ve Yağışlı Hava Bekleniyor