O Firmadan Büyük Kampanya: Uçak Bileti Sadece 329 TL!

Türk Hava Yolları'nın alt markası AJet, seyahat severlere müjdeli bir haber verdi! Havayolu şirketi, yurt dışındaki birçok destinasyona 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla 175 bin adet bilet satışa sundu.

AJet'ten Avrupa'ya Uçmak İsteyenlere Müjde! 9 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla Yurt Dışı Biletleri Kapışılıyor!

Türk Hava Yolları'nın alt markası AJet, seyahat severlere yine büyük bir sürpriz yaptı! Avrupa'nın birçok ülkesine 9 Euro ve 9 Dolar gibi inanılmaz fiyatlarla uçuş imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan yolcular, bütçelerini zorlamadan seyahat etme fırsatı bulacak.

Kampanya Detayları:

  • Fiyatlar: Kampanya kapsamında Türkiye çıkışlı uçuşlar için 9 Dolar + vergilerden, Türkiye varışlı uçuşlar için ise 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla biletler satışa sunuldu. Gidiş-dönüş biletler ise sırasıyla 18 Dolar + vergiler ve 18 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla alınabiliyor.
  • Satış Tarihleri: Kampanya, 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde sınırlı bir süre için geçerli olacak.
  • Uçuş Tarihleri: Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerle 16 Eylül 2024 - 27 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat edilebilecek.
  • Destinasyonlar: Kampanya kapsamında Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi popüler Avrupa ülkelerine uçuş imkanı bulunuyor.
  • Koltuk Sayısı: Kampanya kapsamında toplam 175 bin adet koltuk arz edildi. Biletler hızlı tükenebileceği için acele etmenizde fayda var.

Nasıl Bilet Alabilirsiniz?

Kampanya kapsamında bilet almak için Türk Hava Yolları veya AJet resmi web sitesini ziyaret edebilir, mobil uygulamayı kullanabilir veya yetkili satış noktalarına başvurabilirsiniz.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.