O ilde yaz festivalleri başladı! Tarihi gezilerden konserlere dolu dolu bir hafta sonu

Kdz. Ereğli Belediyesi, yaz aylarında düzenlediği zengin etkinliklerle şehirdeki kültürel ve sosyal yaşamı canlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, tarihi yerler gezisi, el işi pazarı ve müzik dolu konserlerle dolu dolu geçti.

Kdz. Ereğli Belediyesi, yaz aylarında düzenlediği etkinliklerle şehir sakinlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, tarihi ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapan şehirde, hem yerel hem de ziyaretçiler keyifli zaman geçirdi.

TARİHİ YERLER GEZİSİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLER

Cumartesi günü erken saatlerde başlayan etkinliklerde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tarihi Yerler Gezisi büyük ilgi gördü. Katılımcılar, Gazi Alemdar Gemi Müzesi'nden İnönü Parkı'na, Oyuncak Müzesi'nden Cehennemağzı Mağaraları'na kadar pek çok önemli noktayı ziyaret etme fırsatı buldular. Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Müzesi ve Tarihi Akkuyu Meydanı da gezilen diğer duraklar arasındaydı.

AKKUYU KADIN EL İŞİ PAZARI VE MÜZİK DOLU ANLAR

Aynı gün öğleden sonra ise Akkuyu Kadın El İşi Pazarı'nda Nevzat Göl ve Gönül Dostları'nın konseri gerçekleştirildi. Kadın Meclisi ve Akarca Mahalle Muhtarlığı'nın destekleriyle düzenlenen etkinlikte, sanatçılar seslendirdikleri eserlerle katılımcılara keyifli anlar yaşattılar.

DÜREN KENT PARKI'NDA MÜZİK ŞÖLENİ

Cumartesi akşamı ise Düren Kent Parkı'nda düzenlenen konserler halkın yoğun ilgisini çekti. Barış Çağlayan'ın sahne aldığı bu gece, yerli genç sanatçıların şarkılarıyla renklendi. Vatandaşlar, şarkılara tempo tutarak ve eşlik ederek eğlenceli bir akşam geçirdiler.

GELECEK HAFTA SONU PROGRAMI

Yaz Etkinlikleri kapsamında önümüzdeki hafta sonu ise Düren Kent Parkı'nda birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek. Cuma akşamı 2. Sokakta Piyano Etkinliği, Cumartesi akşamı Servet Öztürk Stand-up gösterisi ile MK Dans Akademi'nin Dans Gösterisi ve AVE Rap Konseri, Pazar akşamı ise Yağmur Okur'un konseriyle şehirde müzik dolu saatler yaşanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.