O oyun Epic Games'te sadece 24,50 TL'ye, Steam'de ise 966 TL'ye: Bu indirimi kaçırmayın!

Epic Games Store'daki Mega İndirim etkinliği, birçok popüler oyunun büyük indirimlerle sunulduğu bir fırsat sunuyor! MechWarrior 5: Mercenaries gibi öne çıkan bir oyun, Steam'deki 966 TL'lik fiyatının aksine yalnızca 24,50 TL'ye düştü. Bu harika fırsatı kaçırmayın!

Epic Games Store'daki Mega İndirim etkinliği, birçok popüler oyunun büyük indirimlerle sunulduğu bir fırsat sunuyor! 

Epic Games, 2024 MEGA İndirim kampanyasını başlatarak oyunculara birçok popüler oyunu büyük indirimlerle sunuyor. Bu kampanya kapsamında dikkat çeken oyunlardan biri de MechWarrior 5: Mercenaries. Oyuncular, bu indirim fırsatıyla MechWarrior 5'in heyecan dolu dünyasına uygun fiyatlarla adım atabilir ve kahramanlık dolu maceralara katılabilirler. Epic Games'in sunduğu indirimlerle MechWarrior 5: Mercenaries, oyuncular için daha erişilebilir hale geliyor, böylece oyunseverler Mech savaşlarının ve aksiyonun tadını çıkarabilirler.

MECHWARRİOR 5: MERCENARİES İNDİRİMDE!

Epic Games'in devasa indirim kampanyası kapsamında MechWarrior 5: Mercenaries, Steam'deki 30 dolarlık (966 TL) fiyatının aksine yalnızca 24,50 TL'ye sunuluyor. Bu aksiyon dolu oyun, oyunculara çok daha uygun bir fiyatla Epic Games platformunda bulunabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.