O Sanatçının Cinsellik İtirafı Olay Olmuştu! Gökhan Özen gündem oldu!

"Seks diyeti yaptım" sözleriyle gündemdem hiç düşmedi! Gökhan Özen, sosyal medya sayfasından gençlere açıklama yapma gereği duydu. "Diyetin illa ki bir sınırı oluyor" diyerek açıklama yapan Gökhan Özen'den flaş açıklama!

Pek çok hit şarkısıyla 2000'li yılların altın çocuğu olarak anılan Gökhan Özen, kariyerinin zirvesindeyken bir anda her şeyi geride bırakıp Los Angeles'a yerleşmeye karar verdi..

Uzun yıllardır kayıp olan ünlü müzisyen, 7 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye'ye döndü.

 Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'e verdiği röportajda Gökhan Özen şunları söyledi: Biri bir yıl, diğeri birkaç ay sürdü.
 Bu sözlerimin benim yolumdan gidecek genç arkadaşlarıma ulaşması ve belki de bana örnek olması dileğiyle..


 Neden böyle bir şey yapmaya karar verdim? Doğru bilgiyi benden duymanızı istedim. Konu şu ki, bunu bana bir röportajda sordu.
Bunun iki nedeni vardı. Eskiden kadınlardan hoşlanırdım ama aslında son yıllarda yürüyebileceğin kadınlarla ilgilenmedim. Yılın muhtemelen 10-11 ayı şortla dolaşıyorum, herkes hareketli, havalar hareketli ve ben yürürken mayo ya da bikiniyle dolaşırken mola veriyorum.


 Kendim seks hayatım yani neden seks diyeti  yaptım? İki sebep vardı.
 Birincisi kendimi kontrol etmek, egomu kontrol etmekti. Daha önce de söylediğim gibi çevre bir ütopyadır ve eğer sağlıklıysak aklımız doğal olarak  her şeye kayabilir. Ayrıca böyle bir ortamda istek ve arzularımı bastırıp egomu kontrol etmek istedim.
 Muhtemelen uykuya, duygulara ve buna benzer şeylere zaman harcamıştır. Bunu stüdyo çalışmalarıma ve kendi şarkılarıma daha fazla dahil edersem daha başarılı olacağımı hissettim.
 Daha sonra NBA yıldızlarının ve dünyaca ünlü sporcuların bunu zaten yaptığını öğrendim. Böyle bir talep vardı ama benim bilgim dışında.
 Kendi tercihimle yaptım.
 Ben de faydasını fark ettim ve üretimimi artırdım. Ancak bu her zaman böyle olmak zorunda değildir.
 İstediğiniz kadar olabilir, ister 3 ay, ister 5 ay, ama bunun da  bir sınırı olmalı.Böyle günleri yaşayarak kazandığımız şeyler var.
 "Bunu genç arkadaşlarıma açıklamak istedim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.