O üniversite personel alımı yapacak

Hitit Üniversitesi farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını duyurdu. KPSS 50 puan ile alım yapılacağı belirtilirken başvurular için son tarihin 22 Mayıs 2024 olduğu duyuruldu. Peki, personel alım şartları nelerdir? İşte personel alım detayları…

Hitit Üniversitesi'nin farklı kadrolarda personel alımı yapacağına dair duyuru, adaylara önemli bir fırsat sunuyor. Başvuru yapacak adayların belirli şartları sağlamaları gerekiyor. İşte Hitit Üniversitesi personel alımı için gerekli olan başvuru şartları ve nitelikler:

Genel Başvuru Şartları:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması ya da askerlik görevini tamamlamış olmak,
  3. Sürekli bir hastalığının bulunmaması ve sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olmaması,
  4. 2022 KPSS puanı ile ilgili belirtilen unvanlar için en az 50 puan almış olmak,
  5. 35 yaşını doldurmamış olmak,
  6. Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  7. Kamudan çıkarılmamış olmak.

Başvuru Nitelikleri:

  • 4 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri): Temizlik görevini sürekli yapmasına engel olabilecek hastalık veya benzeri engellere sahip olmamak.
  • 2 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri): Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri veya Mesleki ve Teknik Liselerin Yiyecek-İçecek Hizmetleri Servis alanından mezun olmak ve temizlik görevini sürekli yapmasına engel olabilecek hastalık veya benzeri engellere sahip olmamak.
  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 167 cm'den kısa boylu olmamak.
  • 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 167 cm'den kısa boylu olmamak.

Başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı ile ilgili detaylar ise Hitit Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde ve belirtilen bağlantıda yer almaktadır. Başvuru işlemlerini tamamlamak için son tarih 22 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.