ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?

27 Nisan 2024 tarihinde uygulanan Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavının neticeleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI BEKLENİYOR

Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı, 27 Nisan Cumartesi günü başarıyla tamamlandı. Bu sınavlar sonucunda adaylar, yeni dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve Yenileme Eğitimi (ÖGG) sonuçlarını merakla beklemeye başladı.

SONUÇLARIN AÇIKLANMA TARİHİ BELLİ OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün takvimine göre, ÖGG 108. dönem sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde resmi olarak açıklanacak. Adaylar bu tarihte sonuçları öğrenebilecekler.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Adaylar, T.C. kimlik numaraları, sınav adı ve güvenlik kodunu kullanarak katıldıkları sınavın sonuçlarını öğrenebilecekler. Bunun için resmi internet sitesinde belirtilen adımları izlemeleri gerekecek.

DETAYLAR WEB SİTESİNDE YER ALACAK

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, yanıt anahtarları, sınav sonucu, itiraz neticeleri ve sınavla ilgili talimatlar, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web sitesinde ilan edilecek. Adaylar, bu siteyi ziyaret ederek detayları öğrenebilecekler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.