Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor demişti: Cezaevi yönetiminden açıklama geldi

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un sorumlu olduğu kaza sonrası, anne Eylem Tok oğlu ile birlikte önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçtı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta trajik bir kaza meydana geldi. Saat 23.50 sıralarında arıza nedeniyle yol kenarında park halinde bulunan üç ATV tipi araca lüks bir araç çarptı. Bu kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti.

Kazanın sorumlusunun, 17 yaşında ehliyetsiz araç kullanan Timur Cihantimur olduğu belirlendi. Olayın ardından anne Eylem Tok, oğlu Timur'u önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırdı.

Türkiye, geçen ay anne ve oğulun ABD'den iadesini talep etti. Timur Cihantimur ve Eylem Tok, 14 Haziran Cuma günü ABD'nin Boston kentinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Son günlerde, ABD'de cezaevine gönderilen Eylem Tok ve Timur Cihantimur ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Eylem Tok, "Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor" iddiasında bulundu. Ancak Takvim gazetesinde yer alan habere göre, cezaevi yönetimi iki sayfalık bir yazı hazırlayarak Tok'un iddialarını yalanladı.

Yazıda, "Timur Cihantimur cezaevinde kağıt oynayarak, kitap okuyarak ve görüntülü konuşarak günlerini geçiriyor" ifadesine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.