'Oğlumun adı Fethullah yardım edin'

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, katıldığı mahalle toplantısında bir mahallelinin, “Vali bey oğlumun ismi Fethullah. Bu ismiyle çok sıkıntımız var. Kimse işe almıyor. İsmini değiştirmek için mahkeme masraflarını karşılayamıyoruz''...

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, katıldığı mahalle toplantısında bir mahallelinin, “Vali bey oğlumun ismi Fethullah. Bu ismiyle çok sıkıntımız var. Kimse işe almıyor. İsmini değiştirmek için mahkeme masraflarını karşılayamıyoruz'' dedi. Vali Kılıç’da mahkeme masraflarının karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, mahalle toplantılarının ikincisini Kale Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu’nda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Kılıç, sorunlarını dinledi.

''POLİS MERKEZİ YAPACAĞIZ’

Toplantıda vatandaşa söz veren Vali Necmeddin Kılıç, gerekli kurumlara talimat verdi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Necmeddin Kılıç, Kale Mahallesi’nin Çorum’da asayiş konusunda en sorunlu mahallelerden biri olduğunu dile getirerek, “Bu mahalleye bir polis merkezi kurmayı planlıyoruz. Şu anda yer arıyoruz. Asayiş noktasında sorunlarınızı biliyoruz. Yeri bulur bulmaz polis merkezini yapacağız'' dedi.

Bir  mahalle sakini, “Benim çocuklarımdan okulda para isteniyor. Ek kitap almak için istiyorlar. Bizden bunu zorla alıyorlar ama ben ödeyemiyorum'' dedi. Vali Kılıç ise, ek kitap almak için öğrencilerden istenen bu paraların alınmasının yasak olduğunu, bununla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.
www.jestiniyap.comwww.jestiniyap.com

''OĞLUMUN İSMİ DERT OLDU’

Oğlunun ismi yüzünden iş bulamadıklarını dile getiren Meral Özkara ise, “Oğlumun ismi Fethullah, Bu ismiyle çok sıkıntımız var. Kimse işe almıyor. İşten de attılar. Biz de bundan çok rahatsızız. İsmini değiştirmek için mahkeme masraflarını karşılayamıyoruz'' dedi.

Vali Necmeddin Kılıç da, Meral Özkara’nın oğlu Fethullah Özkara’nın isminin değiştirilmesi için mahkeme masraflarının ödenmesi konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor
1 Mayıs Yasaklarına Karşı Taksim'de Protesto yapan 18 Genç Gözaltına alındı
Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları