Oğluna modellik yaparak gündem olan Melisa nineden acı haber!

Duvar halısı, perde ve yatak örtüsü gibi eşyalarla tasarladığı kostümleri giyerek modellik yapan 79 yaşındaki Melisa Karaduman, keyifli çekimlerle güzel anılar biriktirdi.

79 yaşındaki Melisa Karaduman, ev eşyalarından tasarladığı kostümlerle kızı için modellik yaparak keyifli anılar biriktirdi; astım atağı sonrası hayatını kaybedince bu anılar daha da değerli hale geldi.

Duvar halısı, perde ve yatak örtüsü gibi ev eşyalarından ilham alarak beğenilen kostümler tasarlayan bir anne, kızı tarafından gelen modellik teklifini geri çevirmeyerek objektiflerin karşısına geçmişti. Mankenlere taş çıkaracak kadar etkileyici bir performans sergileyen 79 yaşındaki Melisa Karaduman, yorucu çekimlere rağmen keyifle pozlar vermişti. O anların kendileri için özel bir anı oluşturduğunu vurgulayarak, "Bize güzel bir anı oldu," demişti. 

Ancak, geçtiğimiz Cuma günü evinde astım atağı geçirerek hayatını kaybeden Melisa ninenin anıları, geride bıraktığı bu pozlarla hatıra olarak yaşamaya devam ediyor. Onun bu yaratıcı ve neşeli anları, ailesi ve sevenleri için unutulmaz birer anı olarak kalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.