Oğlunu Öldüren Baba Jandarma Gelene Kadar Araçtan İnmedi

Antalya'da park halindeki otomobilde çıkan tartışmada oğlu İsmail Kök'ü tabancayla öldürdükten sonra jandarma gelene kadar aracın içinde bekleyen Mustafa Kök, adliye girişinde gazetecilere, "Pişmanım" dedi. Araçtan bir türlü inmedi, pişmanlığını ifade etti!

Dün saat 18.00 sıralarında Antalya'nın Serik ilçesi Haspınar mevkiinde park halindeki otomobilde Mustafa Kök (62) ile oğlu İsmail Kök (26) arasında kavga çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Kök, belinden tabancayı çıkarıp oğlunu başından vurdu. Silah sesini duyanların ihbarına göre olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi, otomobilin sürücü koltuğunda oturan İsmail Kök'ün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ekipler gelene kadar yakındaki bankta oturup oğlunu bekleyen Mustafa Kök, jandarma tarafından gözaltına alındı. İsmail Kök'ün naaşı, Cumhuriyet Savcılığı'nın yaptığı incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"ARTIK SENİ ÖLDÜRECEĞİM"


Akaryakıt istasyonunda çalışan emekli Mustafa Kök ve oğlu İsmail Kök, olay öncesinde Pınargözü ilçesindeki bir restoranda yemek yiyip alkol aldıktan sonra, Haspınar ilçesine doğru yola çıktı. İsmail Kök'ün kullandığı araç. Mahalle yakınlarında durdukları sırada Mustafa Kök'ün "Bırak uyuyayım" deyip uyuduğu, uyandıktan sonra oğluyla arasında tartışma çıktığı belirtildi. Sürekli ziyarete gelmemesi yönünde uyarılan İsmail Kök'ün her seferinde ziyarete gelerek anne ve babasına hakaret ettiği, babasıyla arasında tartışma çıktığı kaydedildi. Yaşanan tartışmanın ardından Mustafa Kök'ün, "Yeter artık seni öldüreceğim" diyerek belinden çıkardığı tabancayla oğlunu vurduğu öğrenildi.

Mustafa Kök, jandarma operasyonunun ardından "kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi. Kök, gazetecilerin sorusuna "özür dilerim" dedi. İsmail Kök'ün naaşı adli işlemlerin ardından Haspınar ilçesinde defnedilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.