Öğrenciler: 'AKP Gençlik Kolları'na verildi' Üniversite: 'Haberimiz yok'

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, etkinlikler için kendilerine izin verilmeyen kantinin AKP Gençlik Kolları toplantısına tahsis...

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, etkinlikler için kendilerine izin verilmeyen kantinin AKP Gençlik Kolları toplantısına tahsis edilmesini protesto amaçlı boykot başlattı. Üniversite yönetimi "Haberimiz yoktu" dedi.

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinin kantinin AKP Gençlik kollarına tahsis edildiğini öne süren öğrenciler Üniversite yönetiminin kendilerine AKP Gençlik Kolları toplantısından "haberdar değildik" açıklaması yaptığını belirtti.

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonu protesto etmek için kantinde gazeteyi okuma etkinliğine izin verilmediğini, okul bünyesinde çıkarılan 'Üniversiteli" gazetesinin kantinde dağıtılmasına izin verilmediğini hatırlatan öğrenciler, "Bizlere siyaset yaptırmayacağız" diyenler, AKP Gençlik Kolları toplantısından haberdar olmadığını söylüyor" açıklamasını yaptılar.

Konuyla ilgili soruşturma başlatılmasını talep eden öğrenciler, kantin boykotu başlattı.

T24'e konuşan öğrencilerden biri, "Akşamüstü 17:00'da kapanarak öğrencilere hizmet vermeyen kantin, 17 Ekim'de saat 19:00'da üniversiteyle ilişkisi olmayan Eskişehir AKP Gençlik Kolları'nın toplantısı için usulsüzce tahsis edilmesini protesto ediyoruz" dedi. Başka bir öğrenci de 'Okul öğrencilerinin yapamadığı herhangi bir etkinliği onların yapmasına izin vermiyoruz. Kantin işletmesinin sahipleri bu toplantıyı yaptırdı. Rektörlüğü ve kantin işletmesini uyarıyoruz. Bunlar olduğu sürece boykotumuz devam edecek' diye konuştu.

Öğrenciler kantin işletmesine soruşturma açılana kadar eyleme devam edeceklerini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı