Öğrencilerin en iyi dostu 'Tombi' veli şikayeti sebebiyle sınıfından ayrılıyor

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir ilkokulun 3. sınıf öğrencileri öğretmenleri Özlem Pınar Ivaşcu ile okul bahçesinde 'Tombi' adında bir kedi besliyor. Tombi arkadaşlarını derslerde de yalnız bırakmıyor. Öğrenciler Tombi...

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir ilkokulun 3. sınıf öğrencileri öğretmenleri Özlem Pınar Ivaşcu ile okul bahçesinde 'Tombi' adında bir kedi besliyor. Tombi arkadaşlarını derslerde de yalnız bırakmıyor. 

Öğrenciler Tombi rahatsız olmasın diye sınıfta koşmuyor, yüksek sesle konuşarak onun uykusunu bölmek istemiyor, her sabah Tombi’nin mamasını suyunu kontrol edip onunla vedalaşmadan sınıftan ayrılmıyorlar. Tombi artık sınıfın bir öğrencesi olunca, Özlem öğretmen Tombi''nin aşılarını yaptırıp ona bir karne çıkarmış. 

Çocuklar okula hiç olmadığı kadar hevesli gidince veliler de bu durumdan oldukça memnun olmuşlar. Biri hariç. Sınıfın 33 öğrencisi ve 32 velisi bu durumdan oldukça memnunken bir veli Tombi’yi sınıfta istemiyor. Diğer velilerin ve öğretmenin ısrarı da veliyi ikna etmeye yetmemiş. Özlem Öğretmen veli tarafından defalarca şikâyet edilmiş.

Geceleri okulun bahçesinde yatan Tombi hem şikâyet edildiği için hem de geceleri sokakta kalmasın diye yuva arayışına girildi. Tombi şu an Özlem Öğretmenin evinde misafir ancak Özlem Öğretmenin evinde zaten 3 kedisi var. Sevgi dolu Tombi’nin 33 öğrencinin ilgisini özletmeyecek sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. (ajanimo.com)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
Ekranlarda yaprak dökümü: NOW bir dizi için daha final kararı aldı
Yeni nesil flört: Speed dating nedir?