Öğretmenler 'Erdoğanlı zirveye' katılmaya zorlanıyor

İstanbul'da, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek "Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi" (ETAK24) 5-7 Eylül'de gerçekleştirilecek. Zirvenin 2. gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer alacak.

İstanbul’da Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek "Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi"ne (ETAK24) idareci ve öğretmenlerin katılımı zorunlu kılındı.

Zirve, 5-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Zirvenin 2. gününde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullara gönderdiği resmi yazıda, okul idarecileri ve Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin isimlerini belirterek, Erdoğan'ın katılacağı gün zirveye katılımlarının zorunlu olduğunu bildirdi.

Ayrıca, katılım listelerinin kurum dosyalarında saklanması talep edildi.

Bu zirve, daha önce 2015-2018 yılları arasında Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi (TETZ) adıyla gerçekleştirilmişti.

RESMİ YAZIYLA TEBLİĞ EDİLDİ


soL'dan Yekta Armanc Hatipoğlu'nun haberine göre, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilen resmi yazıda şu ifadelere yer verildi:

"6 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı resmi programa, ilçelerden İlçe Müdürleri, okul müdürleri, Bilgi Teknolojileri Koordinatörleri, Fatih Projesi Koordinatörleri ve ekte belirtilen Bilişim Teknolojileri branşındaki idareci öğretmenlerin katılımı zorunlu kılınmıştır. Tebliğ belgelerinin kurum dosyasında saklanması hususunda bilgi ve gereğini rica ederim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.