Oğuzhan Koç gönlünü Hazal Subaşı'ya kaptırdı

Oğuzhan Koç, ünlü oyuncu Demet Özdemir ile olan evliliğini sona erdirdikten sonra Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı. Berkay Şahin, çiftin fotoğraflarını sosyal medya hesabında "Çok seviyorum" notuyla paylaşarak aşklarını duyurdu.

Oğuzhan Koç, ünlü oyuncu Demet Özdemir ile olan evliliğini sona erdirdikten sonra Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı. Berkay Şahin, çiftin fotoğraflarını sosyal medya hesabında "Çok seviyorum" notuyla paylaşarak aşklarını duyurdu. Berfu Yenenler de bu mutluluğa katkıda bulunarak destek verdi.

Şarkıcı Oğuzhan Koç (39) ile oyuncu Hazal Subaşı (29), yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin ilişkisini, şarkıcı Berkay Şahin ve oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla duyurdu.

"ÇOK SEVİYORUM"

Berkay Şahin, Hazal Subaşı'nın Oğuzhan Koç'u öptüğü anı "Çok seviyorum" notuyla paylaştı. Berfu Yenenler de Koç'un sevgilisinin omzunu öptüğü kareyi "Çok seviyorum" diyerek yayınladı. Hazal Subaşı, bir yıldır birlikte olduğu Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile geçen ay yollarını ayırmıştı.

EVLİLİĞİ SEKİZ AY SÜRDÜ

Oğuzhan Koç, 2022 yılında evlendiği oyuncu Demet Özdemir ile sekiz aylık evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Çiftin ayrılığı, uzun süre gündemde kalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.