Oğuzhan Uğur'dan Instagram çıkışı: “Bu yasaktan ne anladım ben?”

2 Ağustos'ta BTK tarafından Instagram'a getirilen erişim engeli sonrası kullanıcılar VPN ile platforma girmeye devam ediyor. Oğuzhan Uğur, yasak döneminde yaptığı bir paylaşımın 400 bin görüntülenme almasına şaşırarak, “Bu yasaktan ne anladım?” diyerek tepkisini dile getirdi.

2 Ağustos'ta Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. Ancak kullanıcılar, VPN gibi yöntemlerle platforma girmeye devam ediyor. Bu durumu Oğuzhan Uğur da deneyimledi ve yasak sonrası elde ettiği yüksek görüntülenme sayısıyla ilgili şaşkınlığını paylaştı.

2 Ağustos'ta Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Instagram'a erişim engeli getirdi. Yetkililer, görüşmelerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek yasak konusunda ısrarcı tutumlarını sürdürdü. Ancak bazı kullanıcılar, VPN yöntemiyle Instagram'a erişim sağlamaya devam ediyor. Bu durumu Oğuzhan Uğur da deneyimledi ve VPN ile yaptığı bir paylaşımın görüntülenme sayısını görünce şaşkına döndü.

BU YASAKTAN NE ANLADIM BEN?

Uğur, "Yasak öncesinde hikâyelerim 3 saatte 450-500 bin görüntülenme alıyordu. Şu anda yasak var, ama yine de 3 saatte 400 bin görüntülenme aldım. Bu yasaktan ne anladım ben? Bu ne anarşilik?" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.