Okan Buruk, 11’i değiştirmedi! Galatasaray'da kadro belli!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk 11'i değiştirmedi! Süper Lig'de son oynadıkları Samsunspor maçının 11'ine göre teknik direktör kararından dönmedi! Takıma aynı kadro ile devam! Başakşehir karşısında değişiklik yapmayan Okan Buruk, takımdan memnun!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Samsunspor ile oynadığı son karşılaşmada saat 11.00'den itibaren Başakşehir karşısında değişiklik yapmadı.vTrendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir karşısında 11'inde Samsunspor ile oynadığı önceki lig maçına kıyasla herhangi bir değişiklik yapmadı.

Sarı Kırmızılılar'da, sakatlıkları devam eden Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira ve Hakim Ziyech'in yanı sıra, Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımıyla forma giyen yeni transfer Serge Aurier de yok.

BURUK SON 3 MAÇINA DA AYNI 11'LE BAŞLADI!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'deki son 3 maçına da aynı 11'le başladı. Kendi sahasında Gaziantep FK ve deplasmanda Samsunspor karşısında aynı 11'i kullanan Buruk, ara vermedi. Samsunspor'a karşı 11.

DERRİCK KÖHN YEDEKTE!

Hannover 96 ve Bundesliga 2'den Galatasaray'a katılan Alman sol bek Derrick Köhn, Başakşehir maçının 21 kişilik kadrosuna dahil edildi. Yeni takımıyla sadece bir antrenman yapan Köhn, maç boyunca yedek kulübesindeydi. Sarı, Başakşehir maçı; 11. galibiyetini Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi kazandı.

Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Tete, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius yedekte bekledi.

TRİBÜNLER DOLDU, TAŞTI!

Takımını iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, Başakşehir maçında da tribünleri doldurdu. RAMS Park'ta takımlarıyla maça çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi oyuncuları tek tek tribüne davet ederek, şarkılarıyla maça hazırladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme