Okan Buruk Ayrılığı Açıkladı: Bir Dönem Sona Eriyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönme niyetinde olduğunu açıkladı. Buruk, Muslera'nın profesyonelliğine vurgu yaparak, kalecinin takım kaptanı olarak önemli bir karakter olduğunu ve onun gitmesinin zorlayıcı olacağını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, Uruguaylı kalecinin sezon sonunda ülkesine dönme niyetinde olduğunu ifade etti.

Okan Buruk, TV100 ekranlarında yaptığı konuşmada Muslera ile ilgili şu yorumlarda bulundu:

"Niyetinin sezon sonunda ülkesine dönmek olduğunu biliyoruz. Çok profesyonel ve disiplinli bir oyuncu. Bence hala oynayabilir ve kariyerine devam edebilir. Eğer benim fikrimi sorarsanız, kaleci olarak oldukça yetenekli.

Geçen yıl da bu yıl, ülkesine dönme ve futbolu bırakma düşünceleri vardı. Ailesi orada; çocukları ve eşi orada yaşıyor. Bu durum, onun için önemli bir etken.

Muslera, takım kaptanı olarak takıma ve camiaya hakim bir isim. Gerçekten önemli bir karakter. Ayrıca, çok yetenekli bir kaleci. Onun gitmesi durumunda, benzer niteliklere sahip bir kaleci bulmak kolay olmayacak. Kaleci transferi için ne kadar para harcayabilirsiniz ki? Fenerbahçe, Livakovic'e 10 milyon Euro vermişti; 8-9 milyon Euro da olabilir. İyi bir kaleciye iyi bir ücret ödüyorsunuz ama onun size ne kadar uyum sağlayacağını bilemiyorsunuz.

Şu an için kaleci transferi üzerine bir çalışmamız yok. Muslera'nın kalmasını elbette isteriz, fakat onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada, çocuklar büyüyor ve uzak kaldıkça özlem artıyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.