Okan Buruk Beşiktaş yenilgisi sonrası flaş açıklamalarda bulundu

Beşiktaş, Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek zafer kazandı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, bu ağır yenilginin sorumluluğunu üstlenerek mağlubiyetin faturasını kendisine kesti.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş, Süper Kupa'da karşı karşıya geldi. Beşiktaş, ezeli rakibini 5-0 gibi tarihi bir skorla yenerek Süper Kupa'yı 10. kez kazandı.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, tarihi mağlubiyetin ardından sorumluluğu üstlendiğini belirtti. Buruk, "İlk yarıda attığımız ama sayılmayan goller oldu. Oyunun içindeydik ancak 2-0'dan sonra düşüş yaşadık. Çok fazla hata yaptık. Giren oyuncular, çıkanları arattı mı? Bilemiyorum. Birinci sorumlu benim. Oyuncularıma konuşma yaptım, sezon başında böyle bir mağlubiyet ders olabilir. Hafta içi böyle bir şey hissetmedim. Kötü bir statta oynadık ama bu bahane değil" dedi.

Okan Buruk, farklı Beşiktaş mağlubiyetine rağmen yeni sezonda şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını vurguladı. Genç teknik direktör, "Haftaya lig başlıyor, bu mağlubiyet uyanmamız için bir fırsat oldu. Kendimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Yükseklere çıktığınızda oranın havasına alışabiliyorsunuz. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak hazır değiliz ama güçlü bir takımız ve ayağa kalkacağız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.