Okan Buruk Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haberi kamuoyuna duyurdu

Gaziantep FK'yi 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, cumartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Büyük derbiye kısa bir süre kala, Okan Buruk, üzücü bir haberi kamuoyuna duyurdu.

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu olan Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, büyük derbi öncesinde üzücü bir haber verdi. Galatasaray, erteleme maçında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ederek Kadıköy'e gitmek üzere hazırlandı. Ancak, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Okan Buruk, derbiyle ilgili kötü bir haber sundu. Buruk, sakatlığı devam eden Mauro Icardi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu durum, sarı-kırmızılı taraftarlar ve camia için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Arjantinli süper yıldızın sakatlığının devam ettiğini vurgulayan Buruk, golcü oyuncunun derbide görev alamayacağını vurgulayarak "Icardi'nin tedavisi devam ediyor. Şu anda oynayabilecek durumda değil. Oynaması için çok erken. İyileşebilmesi ve takımla antrenmanlara başlayabilmesi için 1 hafta, 10 gün süremizin olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak" açıklamasında bulunmuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.